Transferuri private Timisoara - aeroport Budapesta

Efectuam transferuri auto private Business Class, cu masini/ autoturisme particulare, transport zilnic de persoane, curse taxi cu rezervare la cerere, plecari zilnice cu preluare de la adresa de domiciliu din Timisoara si transfer rapid la aeroport Budapesta, gara Keleti sau autogara Nepliget din Budapesta.

TARIF: 130 EUR/ MASINA/ DRUM DUS

TRANSFERURI V.I.P. LA AEROPORT BUDAPESTA

Efectuam servicii de transferuri VIP/ Business Class, Timisoara aeroport Budapesta, servicii V.I.P, servicii de transfer la aeroport pentru oameni de afaceri, servicii pentru firme/ companii multinationale, transferuri pentru societati comerciale, pentru business men/ business women, transferuri pentru reprezentanti externi, reprezentanti comerciali, directori, manageri, actionari etc.

Transferurile noastre de pasageri se adreseaza in primul rand oamenilor de afaceri si firmelor de top. Transferurile la aeroport Budapesta se realizeaza cu autoturisme, cu masini private, fapt care asigura un timp mult mai mic de transfer fata de variantele cu microbuz sau autobuz. 

In cazul serviciilor noastre de Business Class nu impartiti autovehiculul cu alte persoane, nu veti calatori cu alte persoane in masina. Veti calatori doar dumneavoastra sau familia/ grupul dumneavoastra (maxim 4 pers). Autoturismul nu se va abate de la traseu pentru a prelua sau pentru a debarca alte persoane. 

Drumul din Timisoara pana la aeroportul Liszt Ferenc din Budapesta, dureaza in jur de 3,5 ore. Pasagerii trebuie sa fie prezenti in aeroport cu minim 2 ore inainte de decolare. Ca urmare plecarile din Timsoara se fac, in general, cu 5-6 ore inainte de decolarea avionului dvs. 

Avantajul transferurilor cu masina privata, cu autoturism la si de la aeroport Budapesta, este acela ca nu mai depindeti de nimeni altcineva, cum este in cazul transferurilor cu microbuz.  Nu mai trebuie sa asteptati dupa alti pasageri care au decolare sau aterizare la o ora diferita fata de cea pe care o aveti dvs si nu calatoriti cu alte persoane necunoscute.

Rezervarea unui transfer cu autoturism, cu masina privata inseamna ca masina va preia de la adresa din Timisoara doar pe dvs si va duce direct la aeroportul din Budapesta sau retur.

Pentru verificarea disponibilitatii va rugam sa completati formularul de mai jos. Completarea formularului insa nu presupune efectuarea unei rezervari. Va vom confirma sau infirma disponibilitatea noastra pentru data solicitata de dvs, iar daca exista disponibilitate, rezervarea se considera confirmata doar dupa efectuarea platii.

Va multumim pentru intelegere.
*
*
*
*
*
*