Vacante 2024 cu Secret Tourism

Prin oferta ”early booking”, turistii beneficiaza de o reducere care poate ajunge pana la 30-40 % din valoarea totala a unei vacante DACA achita integral pachetul turistic pana la o anumita data. Mai precis, cu cat turistul se decide sa achite mai devreme o vacanta, cu atat are sanse mai mari de a beneficia de aceste oferte de early booking.  
”Last minute” reprezinta o oferta turistica de ultim moment lansata de catre agenţiile de turism cu un discount generos în scopul completarii grupului de turişti. Are, în general, valabilitate şi număr de locuri limitate si nu este o regula generala ca va exista oferta "last minute" pentru o destinatie sau alta. Unii turisti amana intentionat decizia achizitionarii unei vacante in speranta ca vor prinde o oferta de ultim moment, oferta care poate sa apara sau poate nu. Oferta ”last minute” ţine mai mult de noroc.
In vara 2024, din Timisoara vor exista zboruri charter catre urmatoarele destinatii:

-Egipt/ Hurghada
-Egipt/ Sharm El Sheikh


-Grecia/ Corfu
-Grecia/ Creta
-Grecia/ Peloponez
-Grecia/ Rhodos
-Grecia/ Skiathos
-Grecia/ Zakynthos


-Spania/ Palma de Mallorca
-Spania/ Costa Blanca
-Spania/ Costa Brava


-Tunisia
-Turcia/ Antalya


-Cipru-charter nou!

informatia este in curs de actualizare
O vacanta nu se poate rezerva telefonic sau verbal. Fiecare oferta si fiecare pachet turistic are anumite termene de plata. Rezervarea unui pachet turistic presupune achitarea unui avans sau daca este vorba de o oferta speciala de early booking plata trebuie procesata in avans integral.  
Din punct de vedere al temperaturii exterioare, cele mai bune luni pentru o vacanta în Dubai sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Octombrie, Noiembrie și Decembrie.

Cele mai calde luni sunt Iunie, Iulie, August și Septembrie.

Cateodata insa si luna Mai poate fi destul de calduroasa, temperatura ajungand la 30-35 grade.
Din punct de vedere al temperaturii exterioare, cele mai bune luni pentru o vacanta in Turcia sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie si Noiembrie.

Pentru plaja este recomandat sa mergi in Turcia in intervalul Iunie-Septembrie.

Vremea si clima pot diferi si in functie de statiunea in care alegi sa-ti petreci sejurul, Turcia fiind inconjurata de mare: Marea Egee in Vest, Marea Marmara in Nord-Vest, Marea Neagra in Nord si Marea Mediterana in Sud
In timpul verii temperaturile depasesc 40 grade si pot depasi chiar 50°C. Daca nu tolerati bine caldurile extreme evitati sa mergeti in Egipt în lunile Iunie, Iulie, August.

Lunile cele mai racoroase, cu temperaturi de 17-18-20°C: sunt Decembrie, Ianuarie si Februarie.

Cele mai bune luni de mers în Egipt sunt: Martie, Aprilie, Mai, Septembrie, Octombrie, Noiembrie.O vacanta cu servicii all inclusive înseamna ca vei avea inclus in pret toate mesele principale (mic dejun, pranz, cina), bauturi racoritoare, dar si alcoolice LOCALE, snacks-uri, bauturi si gustari în zonele de piscina ori la alt bar amenajat pe plaja.
In varianta ultra all inclusive, vei beneficia de toate facilitatile standard de la din pachetul all incluisve, iar pe langa aceasta vei avea parte si de bauturi alcoolice și non alcoolice DE IMPORT, dar si de cocktail-uri speciale locale, gustari între mese, si alte facilitati ale resortului precum: spa, sporturi nautice, petreceri.
BB = Bed & Breakfast adica doar cazare si mic dejun;
HB = Half Board sau DP demipensiune adica mic dejun si cina;
FB = Full Board;
AI = All Inclusive
UAI = Ultra All Inclusive
RO = Room Only
Nu. Ofertele pentru litoral 2024 vacanta la mare in Italia/ Rimini  nu includ transport. Oferta este doar de cazare. Transportul este individual, fiecare turist se deplaseaza cu ce doreste.